PenYamun2..=)

Kamo PelawaT ke & tInggal an Link Kamo kat cnie yer...


 Yg duk Terjenguk2...



Wednesday, July 20, 2011

uish...nseb bek xterkantoi..



assalamualaikum....

hye korang! nie mesti geng2 blogger yg lum tdo ag kan?? smer la ngan haz...duk tgk ctew SEKALI LAGI...seyes mau nanges...*huhu....

nseb bek xnanges kalo tgk dlm wayang *if jd la kan...
tp nanges kat dpn lappy pown jd la..kih3....
lyn ctew nie smbl mkn mcd : spicy mc chicken deluxe yg d'beli oleh ayah tercinta,mmg sYIOK!!

tp an,bab kantoi 2 nak kena kat ctew kat cnie kew?? alahai...adek angkat haz (RYAN ALIF) cibuk tanyew...nek merah mkew nie ha td...last2 ctew gak..kih3...

credit to: www.ddmf.biz


Synopsis
Arman (Shaheizy Sam) merupakan seorang pesakit yang percaya dirinya menghidapi penyakit autisme. Dia dijaga oleh ibu (Kartina Aziz) dan ayah saudaranya (Alex Yanz) selepas pembedahan. Dia dijodohkan dengan (Shasha Zurazie) atas pilihan ibunya. Satu hari, Arman diperas ugut dan kehadiran Amy (Mia Sara Nasuha) menyelamatkan Arman. Sejak hari itu, mereka berkawan baik sehinggalah hal persahabatan mereka diketahui ibu Amy, Shiela (Lisa Surihani). Shiela berang dan melarang Amy berjumpa Arman. Mengapakah Shiela berbuat begitu?

Genre
Drama

p/s: rsewnyew DIA xtaw yg haz duk ctew sal DIA td....huh! slamat...biorla dr jao haz tgk DIA apy..skew ngan gelak tawa DIA....=)

2 Org Doakan Haz Kurus...:

MONAT © 2011 said...

memang best cerita ni!!! mata aku beair jugakla waktu part yg dia tau Arman tinggalkan dia sebab taknak tengok dia sakit -.-" phewww... cerita ringan tapi best.

♥ MuCUk TembaM said...

2 la....
besh sgt kowt najib...
cedey tol...
time laki diew dew tumor n jd cam 2,mau matew xberair cam ko ckp 2..kih2...